Επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μάτιτς

Μάτιτς
Photo Credits: INTIME

Το συμβόλαιο του Νεμάνια Μάτιτς ολοκληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σέρβος χαφ συμφώνησε να πάει στη Ρώμη και τη Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγκαταλείπει την Αγγλία μετά από μία οκταετία ο Νεμάνια Μάτιτς. Ο Σέρβος χαφ έκανε μια πλούσια καριέρα στο Νησί, με τις φανέλες της Τσέλσι και της Γιουνάιτεντ.

Ο 33χρονος αμυντικός μέσο χαφ αποχωρεί από τους Κόκκινους Διαβόλους ως ελεύθερος. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρόμα, για να συνεχίσει την καριέρα του στη πρωταθλήτρια του Conference League.

Ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά η μεταγραφή δεν θα αργήσει να γίνει. Αυτό σημαίνει ότι Ζοσέ Μουρίνιο και Μάτιτς θα συνυπάρξουν για τρίτη φορά. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε αγοράσει στην Τσέλσι από την Μπενφίκα και τον πήρε μαζί του και στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2017.

Έτσι, η Ρόμα προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή της στο φετινό παζάρι, μετά την απόκτηση του Βέλγου κίπερ, Μίλε Σβίλαρ επίσης ως ελεύθερου για back-up του Ρούι Πατρίσιο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X