Πόλεμος στην Ουκρανία: Με φανέλα της ΑΕΚ στα συντρίμμια του Ντόνετσκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Με φανέλα της ΑΕΚ στα συντρίμμια του Ντόνετσκ
Photo Credits: INTIME

Τον γύρο του κόσμου κάνει η εικόνα Ουκρανού με φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι βομβαρδισμοί στο Ντόνετσκ συνεχίζονται με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου αλλά χθες (4/6) απεικονίστηκε Ουκρανός να επιστρέφει στο κατεστραμμένο σπίτι του με μπλούζα της ΑΕΚ.

Άγνωστο παραμένει πώς και γιατί ο συγκεκριμένος Ουκρανός πολίτης φορά φανέλα της ΑΕΚ.

Πρόκειται για εμφάνιση, η οποία παραπέμπει στην εποχή της προεδρίας του Ντέμη Νικολαΐδη. Τότε, είχε φορέσει τη φανέλα της Ένωσης ένας Ουκρανός ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα, ο Όλεγκ Βιελίνσκι, ο οποίος δεν είναι ο άνθρωπος της φωτογραφίας.

Είναι πλέον 44 ετών, ήταν βοηθός προπονητή στην Κ-19 της Ντιναμό Κιέβου και πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και καιρό έχει φύγει από την Ουκρανία και μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα. Ίσως ο εικονιζόμενος είναι κάποιος που τον γνώριζε και προμηθεύτηκε μια φανέλα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X