Στρακόσια: «Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ όμως ο Εθνικός ζήτησε εξωπραγματικά λεφτά»

Στρακόσια: «Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ όμως ο Εθνικός ζήτησε εξωπραγματικά λεφτά»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Φώτης Στρακόσια για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φώτης Στρακόσια είχε βρεθεί μια ανάσα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ αλλά η μεταγραφή χάλασε λόγω των απαιτήσεων του Εθνικού.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, είχε ουσιαστικά συμφωνήσει με την Ενωση μετά από συναντήσεις με τον Κώστα Γενεράκη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά οι απαιτήσεις του Εθνικού ήταν εξωπραγματικές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για την ΑΕΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Sportday:

«Στον Εθνικό όταν ήμουν με ήθελε η ΑΕΚ. Μάλιστα είχα πάει και είχα συζητήσει με την ΑΕΚ, τον πρόεδρο τον Γενεράκη και φυσικά τον Μπάγεβιτς. Είχαμε κάνει κάποιες συναντήσεις και ουσιαστικά είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ, όμως ο Εθνικός ζήτησε εξωπραγματικά λεφτά για τη θέση μου, για να με δώσει. Η μεταγραφή αυτή δεν έγινε και δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος που μετά δεν είχα καλές σχέσεις με τον Μπάγεβιτς.

Φαίνεται πως δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι δεν είχα πάει στην ΑΕΚ όταν με ζήτησε κι αυτό ίσως τον έκανε να μην με θεωρεί πρώτη επιλογή όταν ήρθε στην Ολυμπιακό. Γενικότερα όμως δεν είχαμε καλές σχέσεις».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X