Μπενζεμά για δηλώσεις Μέσι περί Χρυσής Μπάλας: «Είμαι χαρούμενος που αυτά τα λόγια προέρχονται από έναν τέτοιο παίκτη»

Μπενζεμά για δηλώσεις Μέσι περί Χρυσής Μπάλας: «Είμαι χαρούμενος που αυτά τα λόγια προέρχονται από έναν τέτοιο παίκτη»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπενζεμά σε δηλώσεις του ανέφερε πόσο χαρούμενος είναι με τις δηλώσεις του Μέσι για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το γαλλικό ποδόσφαιρο θα χαμογελά στις 17 Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, στο Théâtre du Chatelet στο Παρίσι, θα αποκαλυφθούν επιτέλους οι νικητές της Χρυσής Μπάλας 2022. Ένα τρόπαιο που δεν φαίνεται πλέον να ξεφεύγει από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας και κατέκτησε το Champions League, με 44 γκολ σε 46 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, ολοκληρώνοντας μια απίστευτη σεζόν τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Αν ο Σάντιο Μανέ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ακόμα στο… παιχνίδι πριν από τον τελικό του Champions League , ο Μπενζεμά φαίνεται να παίζει μπάλα μόνος του πια.

Ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και νυν κάτοχος του βραβείου, Λίο Μέσι, το δήλωσε ξεκάθαρα σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Έκανε μια θεαματική χρονιά και πήρε το Champions League όντας απαραίτητος από τη φάση του 16 σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία φέτος».

Κληθείς να σχολιάσει τα λόγια του Μέσι ο Μπενζεμά είπε ότι νιώθει πολύ κολακευμένος. «Άκουσα τι είπε ο Μέσι, είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ χαρούμενος που αυτά τα λόγια προέρχονται από έναν τέτοιο παίκτη. Μου δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο να κάνω περισσότερα πράγματα», είπε στο ESPN.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X