«OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε σημερινές εικόνες από τον Αετό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς… Δικέφαλου Αετού κινείται η OPAP Arena τις τελευταίες ημέρες.

Έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στήθηκε ο επιβλητικός ατσάλινος δικέφαλος αετός που θα κοσμεί το νέο σπίτι της Ένωσης. Με την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης, ο Αετός κάθισε στον… θρόνο του και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να αποχωρήσει η ομάδα του Γκαμπόρ Στόκζε.

Όπως φαίνεται στις σημερινές εικόνες του enwsi.gr, η ομάδα του Πολωνού γλύπτη τοποθέτησε τον Αετό στη βάση του και κοιτάζει από ψηλά πλέον τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τεράστιο γλυπτό με ύψος 7,5 μέτρα θα τοποθετηθεί εκεί που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή, ενώ ήδη αρκετοί φίλοι της «Ένωσης» έχουν βρεθεί εκεί με σκοπό να το θαυμάσουν από κοντά.

Τις εργασίες για την τοποθέτηση του γιγάντιου δικέφαλου αετού στην Αγιά-Σοφιά Opap Αρένα πήγε να επιβλέψει και ο Οδυσσέας. Ο αετός που εκπαιδεύεται εδώ και αρκετό καιρό με σκοπό να πραγματοποιεί πτήσεις στα παιχνίδια της ΑΕΚ, βρέθηκε σε μια συμβολική κίνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε εικόνες:«OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ο Αετός στον... θρόνο του - Επιβλητικό το γλυπτό που κοσμεί το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X