Μακρόν: «Είχα μια συζήτηση με τον Εμπαπέ πριν αποφασίσει για το μέλλον του - Είμαι οπαδός της Μαρσέιγ»

Μακρόν: «Είχα μια συζήτηση με τον Εμπαπέ πριν αποφασίσει για το μέλλον του - Είμαι οπαδός της Μαρσέιγ»

O Εμανουέλ Μακρόν σε δηλώσεις του τόνισε ότι είχε επικοινωνία με τον Μπαπέ πριν την επίσημη παραμονή του στο Παρίσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεπτομέρειες σχετικά με τη συζήτηση που είχε με τον Κιλιάν Εμπαπέ, πριν εκείνος αποφασίσει να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

«Ναι, είναι αλήθεια πως είχα μία συζήτηση με τον Εμπαπέ πριν πάρει την απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Απλώς τον συμβούλεψα να παραμείνει στη Γαλλία. Πιστεύω πως είναι ευθύνη μου, ως πρόεδρος, να υπερασπίζομαι τη χώρα μου όταν μου ζητηθεί με φιλικό τρόπο. Ωστόσο, δεν έχω παρέμβει σε καμία μεταγραφή. Όσον αφορά τον αθλητισμό, θέλω να βλέπω όμορφα παιχνίδια, όπως κάθε άλλος πολίτης. Και να υποστηρίζω την ομάδα μου, που στην περίπτωσή μου, είναι η Μαρσέιγ», τόνισε ο Εμανουέλ Μακρόν, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

«Συμπάσχω με όσους δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι είχαν πληρώσει εισιτήριο. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, θέλω τη μέγιστη διαφάνεια. Ζήτησα από την κυβέρνηση να μάθει τι ακριβώς συνέβη, να καθορίσει τις ευθύνες και να εξηγήσει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια στους Γάλλους, τους Βρετανούς και τους Ισπανούς».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X