Χάινερ: «O Λεβαντόφσκι θα μείνει στην Μπάγερν»

Χάινερ: «O Λεβαντόφσκι θα μείνει στην Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίριαλ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζεται και ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ μιλώντας στην Bild εξέφρασε την σιγουριά του ότι ο Πολωνός επιθετικός θα παραμείνει στη Γερμανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν:

«Το ευτύχημα είναι πως δεν έχουμε οικονομική ανάγκη. Θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες και ο Ρόμπερτ είναι ένας από τους καλύτερους. Για αυτό είμαι πεπεισμένος πως θα παίζει για εμάς τη νεά σεζόν.

Δεν ανησυχώ για αυτά που έχουν προηγηθεί. Ο Ρόμπερτ είναι απόλυτος επαγγελματίας και θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ξέρει πολύ καλά τι έχει στην Μπάγερν.

Μία ομάδα που διαχειρίζεται καλά τους παίκτες της και κάνει τα πάντα για να αποδίδουν το μάξιμουμ στο χορτάρι. Μου έχει προξενήσει μερική έκπληξη ότι ο Ρόμπερτ επέλεξε να δημοσιοποιήσει την επιθυμία του. Εγώ δεν θα το έκανα στη θέση του.

Είναι στην Μπάγερν εδώ και πολύ καιρό, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και έγινε δις ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Πάντα λέγαμε πως ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 και το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο.

Πού οδευουμε αν ένας παίκτης μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιό του ενώ εμείς ως σύλλογος είμαστε υποχρεωμένοι να τον πληρώνουμε μέχρι την τελευταία ημέρα. Αυτό είναι άδικο. Δεν μπορούν να είναι έτσι τα πράγματα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X