Ξέσπασμα Γκατούζο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμποδίσει την δουλειά μου»

Ξέσπασμα Γκατούζο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμποδίσει την δουλειά μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Βαλένθια, ξεσπώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta dello Sport.

Η Βαλένθια έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζενάρο Γκατούζο έτσι ώστε ο Ιταλός πρώην κόουτς του ΟΦΗ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων».

Οι οπαδοί της ομάδας έχουν όμως διαφορετική άποψη… Συγκεκριμένα θέλουν να «χαλάσουν» την συμφωνία καθώς τον κατηγορούν για ρατσιστικές απόψεις.

Αυτή η κατηγορία προκάλεσε το ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο που έδωσε την δική του απάντηση…

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού κόουτς στην Gazzetta dello Sport:

«Η ιστορία μιλάει από μόνη της. Είμαι ρατσιστής; Είμαι ομοφοβικός; Είμαι ξενοφοβικός; Είμαι σεξιστής; Έχουμε τρελαθεί; Είναι ώρα να ηρεμήσετε. Είμαι ρατσιστής; Τότε γιατί πήρα τον Μπακαγιόκο όταν ήμουν στη Νάπολι;

Δεν είχα ποτέ τίποτα εναντίον μαύρων παικτών, πολλοί από τους οποίους ήταν συμπαίκτες και φίλοι μου. Έχω χτίσει την καριέρα μου με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ιδρώτα.

Κανείς δεν μου έχει χάρισε τίποτα. Και δεν θα επιτρέψω πλέον σε κανέναν, με αυτές τις τρομερές και αναληθείς κατηγορίες να εμποδίσει τη δουλειά μου».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X