«Τέλος» από την Άρσεναλ ο Λακαζέτ (ΦΩΤΟ)

Κρούση της Γιουβέντους για Λακαζέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώνεται και επίσημα, μετά από πέντε χρόνια, η θητεία του Αλεξάντρ Λακαζέτ στο «Έμιρατς Στέιντιουμ», καθώς η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος στράικερ θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο 31 ετών άσος εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2017 στο δυναμικό των «κανονιέρηδων», έναντι 46.5 εκατομμυρίων λιρών από τη Λιόν, και αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ.

Φέτος, όμως, ο Λακαζέτ έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, με αποτέλεσμα να πετύχει έξι γκολ και να δώσει οκτώ ασίστ στα συνολικά 36 παιχνίδια που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο “Λάκα” έχει υπάρξει φανταστικός παίκτης για μας. Έχει υπάρξει ένας πραγματικός ηγέτης εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και μια πολύ σημαντική επιρροή στους νεαρούς παίκτες μας» τονίζει σε δήλωσή του ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος είχε απολογισμό 71 γκολ και 36 ασίστ σε 206 συμμετοχές με τους Λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις, αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Άρσεναλ με ένα tweet, στο οποίο έγραψε: «Μια φορά κανονιέρης, πάντα κανονιέρης».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X