Αγραβάνης για Ολυμπιακό: «Και τραυματία δεν μπορούν να με μαρκάρουν!» (ΦΩΤΟ)

Αγραβάνης για Ολυμπιακό: «Και τραυματία δεν μπορούν να με μαρκάρουν!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H… βεντέτα που άνοιξε ο Δημήτρης Αγραβάνης με τους φίλους του Ολυμπιακού είχε και συνέχεια στα Social Media με τον 27χρονο να δίνει την απάντησή του.

Με το σκορ στο 64-46, 5 λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου, στο Game 3 των ημιτελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα, ο Δημήτρης Αγραβάνης σκόραρε ένα γκολ-φάουλ, το οποίο μάλιστα πανηγύρισε έντονα.

Αυτό στάθηκε αφορμή για να ακούσει έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους του Ολυμπιακού που άνοιξαν… βεντέτα με έναν παίκτη που αποθέωναν λόγω της παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Αγραβάνης, μάλιστα έδωσε συνέχεια μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, αναρτώντας την πανηγυρική φωτογραφία του, αναφέροντας: «Παίζοντας τραυματίας, ακόμη δεν μπορούν να με μαρκάρουν… Συνεχίζουμε».Αγραβάνης για Ολυμπιακό: «Και τραυματία δεν μπορούν να με μαρκάρουν!» (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X