Ομόνοια: Ανακοινώθηκε ο Φελίπε

Ομόνοια: Ανακοινώθηκε ο Φελίπε
Photo Credits: INTIME

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μπρούνο Φελίπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο Φελίπε. Πέρυσι ήταν συμπαίκτης του Αθανασιάδη στη Σέριφ Τιρασπόλ. Είχε προτάσεις για να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά προτίμησε την πολύ καλή πρόταση της κυπελλούχου Κύπρου.

Συγκεκριμένα η Ομόνοια Λευκωσίας ανακοίνωσε για την απόκτηση του:

«Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Bruno Felipe, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην FC Sheriff Tiraspol.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην LASK, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.

Στον τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό, την Sheriff Tiraspol, έζησε σπουδαίες στιγμές, καθώς η ομάδα του έκανε την έκπληξη και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Champions League πετυχαίνοντας ιστορική νίκη επί της Real Madrid στην Ισπανία και ακολούθως προκρίθηκε στην φάση των «32» του UEFA Europa League. Πανηγύρισε, επίσης, την κατάκτηση του νταμπλ στη Μολδαβία.

Καλωσορίζουμε τον Bruno Felipe στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X