Λίβερπουλ: Το... ψάχνει για Έιμπραχαμ

Λίβερπουλ: Το... ψάχνει για Έιμπραχαμ
Photo Credits: INTIME

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως κοιτάζει να ενισχυθεί στην επιθετική της γραμμή με τον Τάμι Έιμπραχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει για την… έκπληξη με Έιμπραχαμ η Λίβερπουλ

Ο Άγγλος φορ, αποχώρησε από την Τσέλσι πέρσι και στη Ρόμα φέτος έβγαλε μάτια. Ο διεθνής επιθετικός είχε 27 γκολ και 5 ασίστ και ανελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων φορ στην Ευρώπη, οδηγώντας παράλληλα την ομάδα του στην κατάκτηση του Conference League.

Τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία εντόπισαν μια στιχομυθία του με τον Αλεξάντερ Άρνολντ και πυροδότησαν σενάρια για μεταγραφή στη Λίβερπουλ!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προπόνησης της εθνικής Αγγλίας ο υψηλόσωμος φορ φέρεται να λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι μαζί σας».

Είτε πάντως πρόκειται για ένα αθώο αστείο είτε για μια πραγματικότητα, στην Αγγλία δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες για μεταγραφή του.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X