Άλεξ: «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά»

Άλεξ
Photo Credits: INTIME

Σε τετραπλό bypass υποβλήθηκε ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, Άλεξ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω βίντεο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και της Φενέρμπαχτσε, Άλεξ, υποβλήθηκε σε τετραπλό bypass. Η εγχείρηση που έκανε στέφθηκε με επιτυχία. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, γνωστοποίησε, στους fans του, μέσω video στα social media, ότι είναι καλά. Το βίντεο ανέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Σάντος.

«Είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη και όλες τις προσευχές σας. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά.

Η είδηση ότι έπαθα καρδιακή προσβολή δεν είναι αλήθεια. Ανακάλυψα αυτό το θέμα πριν από λίγες μέρες και αποφασίσαμε μαζί με τους γιατρούς να κάνουμε στεφανιαία παράκαμψη, καθώς είχα τέσσερις φραγμένες αρτηρίες.

Όπως μπορείτε να δείτε, πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Μόλις βγήκα από την εντατική και είμαι σε κανονικό δωμάτιο. Θα μείνω στο νοσοκομείο για άλλες πέντε ή έξι ημέρες και σύντομα θα πάω σπίτι», είπε ο 39χρονος σήμερα Βραζιλιάνος.

Ο Άλεξ άρχισε την καριέρα του από τη Σάντος. Το 2004 αποκτήθηκε από την Τσέλσι. Ωστόσο, επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας, αγωνίστηκε τα επόμενα τρία χρόνια στην Αϊντχόφεν κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα και το 2007 μεταπήδησε οριστικά στην Τσέλσι.

Τον Ιανουάριο του 2012 μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στη Μίλαν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X