ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Αθανασιάδης για δυάδα με Στάνκοβιτς στον «άσο» - Ποιος υπολογίζεται για τρίτος τερματοφύλακας

ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Αθανασιάδης για δυάδα με Στάνκοβιτς στον «άσο» - Ποιος υπολογίζεται για τρίτος τερματοφύλακας
Photo Credits: INTIME

Γιώργος Αθανασιάδης και Τσίτσαν Στάνκοβιτς οι δύο τερματοφύλακες της ΑΕΚ τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινά να «χτίζει» τη δική του ΑΕΚ και μια από τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν είναι στη θέση του τερματοφύλακα, εκεί που ο Γιώργος Αθανασιάδης αναμένεται να πλαισιώσει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΣΠΟΡ ΦΜ, είναι βέβαιο ότι παραμένει και λογίζεται βασικός και για τη νέα σεζόν ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αλλά από εκεί και πέρα το ερώτημα είναι ποιοι θα τον πλαισιώνουν -με δεδομένο ότι ο Παναγιώτης Τσιντώτας ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτήν τη στιγμή προβάδισμα να είναι μαζί με τον Στάνκοβιτς δυάδα τερματοφυλάκων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν έχει ο Γιώργος Αθανασιάδης!


Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε τρομερή σεζόν στη Μολδαβία με τη Σέριφ και ο δανεισμός του από την ΑΕΚ τελείωσε, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού, που να ικανοποιούν τη διοίκηση. Έτσι, ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας φαίνεται να κερδίζει θέση στο ρόστερ, ενώ και στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει δει και τσεκάρει όλους τους τερματοφύλακες της ΑΕΚ, αρέσει ο παίκτης! Τρίτος τερματοφύλακας, δε, θα είναι ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X