«OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες του enwsi.gr από τις σημερινές εργασίες της ομάδας του Ούγγρου γλύπτη έξω από την OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς… Γκαμπόρ Μίκλος Στζόκε κινείται η OPAP Arena για τρίτη διαδοχική ημέρα.

Έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στήνεται ο επιβλητικός ατσάλινος δικέφαλος αετός που θα κοσμεί το νέο σπίτι της Ένωσης. Ένα αληθινό έργο τέχνης που έχει κάνει τους φίλου της ΑΕΚ από όλη την Αττική να συρρέουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρουν μια γεύση.

Όπως φαίνεται στις σημερινές εικόνες του enwsi.gr, η ομάδα του Πολωνού γλύπτη μετά την τοποθέτηση του κορμού με τα κεφάλια πάνω στα πόδια και τον τρούλο, σήμερα τοποθέτησαν ήδη το ένα φτερό του αετού και το αποτέλεσμα φαίνεται ήδη… υπέροχο.

Το τεράστιο γλυπτό με ύψος 7,5 μέτρα θα τοποθετηθεί εκεί που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή, ενώ ήδη αρκετοί φίλοι της «Ένωσης» έχουν βρεθεί εκεί με σκοπό να το θαυμάσουν από κοντά.

Τις εργασίες για την τοποθέτηση του γιγάντιου δικέφαλου αετού στην Αγιά-Σοφιά Opap Αρένα πήγε να επιβλέψει και ο Οδυσσέας. Ο αετός που εκπαιδεύεται εδώ και αρκετό καιρό με σκοπό να πραγματοποιεί πτήσεις στα παιχνίδια της ΑΕΚ, βρέθηκε σε μια συμβολική κίνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε εικόνες του enwsi.gr από την OPAP Arena σήμερα:«OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Το enwsi.gr στην... συναρμολόγηση του Δικέφαλου Αετού - Μπαίνουν τα φτερά του! (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X