Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Μυλωνά: «Θα είσαι πάντα ένας από μας»

Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Μυλωνά: «Θα είσαι πάντα ένας από μας»
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Χριστόδουλο Μυλωνά για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα 5 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανική Δρέσδη.

Η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον διεθνή παίκτη και του ευχήθηκε φυσικά κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Χριστόδουλο Μυλωνά για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθεί ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σπουδαίας καριέρας του. Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς αγωνίστηκε για πέντε σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα» αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων αθλητών που φόρεσαν τη φανέλα της «Ένωσης». Κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα Ελλάδος (2020, 2021), ένα Κύπελλο Ελλάδος (2021), ένα EHF European Cup (2021), ενώ υπήρξε μέλος της ομάδας που έφτασε έως τους τελικούς του Challenge Cup του 2018. Σε αυτά τα πέντε χρόνια, εκτός των σπουδαίων συναισθημάτων που δημιούργησε στον κόσμο της ΑΕΚ, ο Χριστόδουλος αγωνίστηκε σε 165 επίσημους αγώνες, σημειώνοντας 477 τέρματα, αποτελώντας μέχρι και σήμερα τον 6ο all time scorer στην ιστορία της ομάδας.

Χριστόδουλε, θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν φίλε!

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X