Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος το 2023 - Οι προϋποθέσεις!

To Πανθεσσαλικό δήλωσε ως έδρα ο ΝΠΣ Βόλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην προκήρυξη του κυπέλλου για την περίοδο 2022-2023 θα αναφέρεται ότι αν το τρόπαιο διεκδικούν μία ομάδα από Αθήνα και μία από Θεσσαλονίκη, τότε ο τελικός θα διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αν φιναλίστ είναι δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, τότε ο τελικός θα ορίζεται σε γήπεδο της συμπρωτεύουσας.

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε επιστολή στον Μπαλτάκο, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Παναγιώτη, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη θητεία σου. Θέλω να γνωρίζεις ότι η UEFA θα παραμείνει έμπιστη πηγή υποστήριξης και συνδρομής στην πορεία σου σε μια νέα και συναρπαστική εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο». Ο Μπαλτάκος θα ζητήσει ραντεβού τόσο με τον Τσέφεριν, όσο και με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο από τους οποίους θα ζητήσει να αποκτήσει το χαμένο της αυτοδιοίκητο η ΕΠΟ.

*Τουλάχιστον 101 υποθέσεις παράνομου στοιχηματισμού και χειραγώγησης αγώνων εκκρεμούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ! Τα ύποπτα ματς αφορούν την περίοδο από 01/06/2021 έως 29/04/2022.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X