Μπενζεμά: Απέσυρε την έφεση για την τιμωρία στην υπόθεση του εκβιασμού του Βαλμπουενά

Ο Μπενζεμά ανανεώνει με την Ρεάλ έως το 2024!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην υπόθεση της δικαστικής διαμάχης των Μπενζεμά και Βαλμπουενά για τον εκβιασμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με sex-tape. Απέσυρε την έφεση ο στράικερ της Ρεάλ, δεν θα βρεθεί στο δικαστήριο.

Ο Μπενζεμά, όπως αναφέρει η Equipe, γνωστοποίησε μέσω του δικηγόρου του πως τελικά παίρνει πίσω την έφεση και δεν θα εναντιωθεί στην απόφαση που είχε βγει από το δικαστήριο και την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, δίχως να έχει καταλάβει φυσικά τι διαστάσεις είχε πάρει η υπόθεση και πόσο σοβαρό ήταν το ζήτημα, ο Μπενζεμά είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, πρόστιμο 75.000 ευρώ και άλλα 80.000 ευρώ θα έπρεπε να καταβάλει στον Βαλμπουενά για ψυχική οδύνη.

Ο σκόρερ των 50 τερμάτων τη φετινή σεζόν σε συλλογικό επίπεδο και αυτών των εθνικών ομάδων, αποφάσισε με τη νομική του ομάδα να μη δώσει συνέχεια κι έτσι απέσυρε την έφεση που είχε ασκήσει, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται πλέον να βρεθεί στο δικαστήριο την 30η του Ιούνη και την 1η Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X