Χίρο όπως... Πικέ: Απάτησε τη σύντροφό του - Το ξέσπασμα του μοντέλου (ΦΩΤΟ)

Χίρο όπως... Πικέ: Απάτησε τη σύντροφό του - Το ξέσπασμα του μοντέλου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σύντροφος του Τάιλερ Χίρο και μητέρα του παιδιού του… ξέσπασε μέσω social media και έκανε λόγο για απιστία, δημιουργώντας έναν μικρό «χαμό» στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ τα τελευταία χρόνια ήταν σε σχέση με την Κάτια Ελίζ Χένρι, γνωστό μοντέλο στις ΗΠΑ με σχεδόν 8εκατ. ακόλουθους, με την οποία μάλιστα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν από περίπου εννέα μήνες, τον Σεπτέμβριο του 2021.Χίρο όπως... Πικέ: Απάτησε τη σύντροφό του - Το ξέσπασμα του μοντέλου (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για μια σχέση που είχε συζητηθεί πολύ, τόσο λόγω της δημοφιλίας των δύο προσώπων, όσο και λόγω της… ανησυχίας που υπήρχε στο «στρατόπεδο» των Χιτ στις αρχές της. Βλέπετε, όταν έγινε γνωστή η σχέση τους οι άνθρωποι της ομάδας του Μαϊάμι είχαν τις… αντιρρήσεις τους και δεν ήξεραν κατά πόσο ο Χίρο θα μείνει 100% συγκεντρωμένος στα μπασκετικά του καθήκοντα.

Ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αν κρίνει κανείς από τα μηνύματα της Χένρι στα social media πριν από λίγες ώρες, τα οποία σήκωσαν μπόλικη… σκόνη.

Το διάσημο μοντέλο αρχικά έγραψε πως: «Αυτό πονάει» και στη συνέχεια ανέβασε ένα quote που είχε να κάνει με την απιστία και την κοροϊδία. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για θέματα σεβασμού και «δεύτερων σκέψεων».

Φυσικά, οι σκανδαλοθηρικές αμερικανικές ιστοσελίδες έψαξαν… πίσω από τις λέξεις και για την ακρίβεια το τι ήθελε να πει και βρήκαν πως η ίδια δεν ακολουθεί πλέον τον Χίρο στο Instagram, ενώ έχει σβήσει και τα posts που είχε μαζί του. Κάπως έτσι, άπαντες… συνέδεσαν τις τελείες για να φτάσουν στο συμπέρασμα της απιστίας.Χίρο όπως... Πικέ: Απάτησε τη σύντροφό του - Το ξέσπασμα του μοντέλου (ΦΩΤΟ)

Προς το παρόν, ο παίκτης των Χιτ δεν έχει απαντήσει δημόσια και η ίδια δεν έχει ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τα αινιγματικά posts της, όμως στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για απιστία του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ και πρόωρο τέλος στη σχέση του ζευγαριού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X