ΑΕΚ: Η Εθνική μπορεί να ανοίξει δρόμους για τον Μάνταλο!

ΑΕΚ: Η Εθνική μπορεί να ανοίξει δρόμους για τον Μάνταλο!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ θεωρούν λήξαν το θέμα του Πέτρου Μάνταλου, αλλά οι εμφανίσεις του παίκτη με την Εθνική ομάδα ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας για την ΑΕΚ. Η παρουσία του Πέτρου Μάνταλου, όταν παίζει, όταν δεν παίζει ή επειδή απλά και μόνο βρίσκεται στην ομάδα, λειτουργεί πολλές φορές με τρόπο ηλεκτρικό.

Επειτα από την ένταση που προέκυψε στο φινάλε της σεζόν, ξεκαθαρίστηκε επισήμως από την ΑΕΚ πως το θέμα είναι λήξαν και ο αρχηγός της Ενωσης συνεχίζει για την ομάδα της «OPAP Arena-Αγιά Σοφιάς». Ωστόσο, υπάρχει μια παράμετρος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Μάνταλος δεν έπαψε ποτέ να έχει καλό όνομα στο εξωτερικό. Συχνά πυκνά κατά το παρελθόν υπήρξαν κρούσεις και προτάσεις στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. Αλλωστε, πρόκειται για παίκτη που είναι εν ενεργεία διεθνής, με γεμάτες σεζόν φορώντας τα «κιτρινόμαυρα», παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά εάν αξιοποιηθεί σωστά.

Δείτε περισσότερα για τον Μάνταλο και την ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X