Ρόμα: Πωλείται με 50 εκατ. ο Τζανιόλο - Γιουβέντους και Μίλαν τον παρακολουθούν

Ρόμα: Πωλείται με 50 εκατ. ο Τζανιόλο - Γιουβέντους και Μίλαν τον παρακολουθούν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν μερικές εβδομάδες η Ρόμα με δικό του γκολ στον τελικό κατέκτησε το ECL, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της. Αυτό ήταν πιθανότατα το τελευταίο ματς του Νικολό Τζανιόλο με τη φανέλα των Giallorossi.

Η ομάδα του, παρότι έχει δώσει στον παίκτη διαβεβαιώσεις ότι θέλει να τον κρατήσει, δεν το έχει δείξει με πρόταση ανανέωσης και γενικότερα δεν δείχνει κανένα σημάδι βιασύνης. Οπότε, ο παίκτης και ο μάνατζέρ του, Κλαούντιο Βιγκορέλι, έχουν τα μάτια τους ανοικτά.

Και αυτό που βλέπουν είναι μηνύματα από την Μίλαν και την Γιουβέντους, που ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους. Οι Rossoneri έχουν τον αριστεροπόδαρο πολυσύνθετο επιθετικό στο top3 των στόχων τους σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ενώ η Γιουβε διατηρεί το ενδιαφέρον της, παρότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει «χαθεί».

Σύμφωνα με αξιόπιστα ρεπορτάζ, η Ρόμα θα ζητήσει 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, έτσι ώστε να έχει κέρδος στα βιβλία της, τη λεγόμενη από τους Ιταλούς, plusvalenza. Ενδιαφέρον για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, παρουσιάζει και το εξής.

Πέρα από την Μίλαν και την Γιούβε, την υπόθεση τσεκάρει και η Ιντερ, από την ακαδημία της οποίας αναδείχθηκε ο 23χρονος. Ο λόγος δεν είναι ότι θα προσπαθήσει να τον πάρει πίσω αλλά το ότι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15% αν οι Giallorossi τον παραχωρήσουν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X