Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει, να αλλάξει τα πράγματα ο Τεν Χαγκ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Ρονάλντο: «Ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πορτογάλος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φάνηκε να δεσμεύεται για την παραμονή του στο «Όλντ Τράφορντ» και προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο.

Ο Πορτογάλος διεθνής άσος πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν στην επιστροφή του στην Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σεζόν που δεν ήταν αρκετή για την ομάδα, που τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας ουσιαστικά στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης χρονιάς.

Ο 37χρονος σταρ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» και παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου υπό τον Τεν Χαγκ, τονίζοντας βέβαια πως «τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν»!

Σε συνέντευξή του στην ομάδα ο CR7 ανέφερε πως «Το να επιστρέφω σε έναν σύλλογο που πραγματικά ανέβασε την καριέρα μου ήταν απίστευτο. Ήταν ωραία να νιώθω τη χαρά των οπαδών. Ήμουν και είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Με 18 γκολ σε 30 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα ο… αγέραστος Πορτογάλος ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και παρότι στην καριέρα του έχει κατακτήσει τα πάντα -σε επίπεδο συλλόγων- δεν χάνει όμως το κίνητρό του και δηλώνει αισιόδοξος για την σεζόν 2022/23.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X