Μίλαν: Εξωφρενική αύξηση 250% στις πωλήσεις των επίσημων προϊόντων της

Τρεις αγώνες σήμερα στη Serie A με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή της Μίλαν στην κορυφή της Serie A μετά από 11 χρόνια έφερε τεράστια αύξηση στις πωλήσεις των επίσημων προϊόντων της.

Στις 22 Μαΐου μπήκε τέλος στην αναμονή 11 χρόνων… Με το 3-0 επί της Σασουόλο εκτός έδρας η Μίλαν κατέκτησε επίσημα το scudetto, αρπάζοντας τα σκήπτρα από τη συμπολίτισσα Ίντερ και βάζοντας εκείνη «φωτιά» στο Μιλάνο!

Η επιστροφή των «ροσονέρι» στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος (και το 19ο τρόπαιο της Ιστορίας της) έφερε τις τελευταίες εβδομάδες και εντυπωσιακή αύξηση ύψους 250% στις πωλήσεις των επίσημων προϊόντων από τις μπουτίκ της.

Οι φανέλες των μεγάλων πρωταγωνιστών αυτής της σεζόν, Τονάλι, Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς, ήταν εκείνες με τις περισσότερες πωλήσεις. Ενώ η τέταρτη κατά σειρά πωλήσεων φανέλα, πωλήθηκε τέσσερις φορές περισσότερο από την πρώτη στη λίστα την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X