Η 20χρονη που «έκλεψε» τον Πικέ απο τη Σακίρα - Οργιάζουν οι φήμες για τον χωρισμό του ζεύγους

Πικέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο σταθερά ζευγάρια στον κόσμο της σόουμπιζ, η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ μετά από 12 χρόνια μαζί και δύο παιδιά, φαίνεται πως γράφουν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, πίσω απο τον χωρισμό βρίσκεται μία νεαρή καλλονή που φέρεται να έκλεψε την καρδιά του άσου των γηπέδων

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της σόουμπιζ και του αθλητισμού και προκάλεσε «τσουνάμι» σχολίων απο τους θαυμαστές του ζεύγους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Σακίρα και ο Πικέ γράφουν τον επίλογο στη σχέση τους, μετά απο απιστία του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

H ισπανική εφημερίδα El Periódico ανέφερε ότι αρκετοί γείτονες είδαν τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα στο «εργένικο σπίτι» του στο Muntaner, της Βαρκελώνης όπου έμενε πριν μετακομίσει με την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Ο ποδοσφαιριστής εθεάθη εκεί την τελευταία εβδομάδα. Έκτοτε οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου και αγαπημένου ζεύγους, άρχισαν να οργιάζουν.

ύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Σακίρα έπιασε τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της με άλλη γυναίκα. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισαν να χωρίσουν. Εκτός απο τις φήμες, εδώ και αρκετό καιρό, ούτε η Σακίρα ούτε ο Πικέ ανέβαζαν κοινές φωρτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ερμηνεύτρια του “Rabiosa” κι άλλων μεγάλων επιτυχιών συνήθιζε να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τους ή να τον συγχαίρει μετά τις εμφανίσεις με την ομάδα του.

Ερωτευμένος Πικέ

Σύμφωνα με το καταλανικό μέσο «El Periódico», ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει μια καινούρια αγάπη στη ζωή του, μια 20χρονη ξανθιά κοπέλα, η οποία αυτή την περίοδο σπουδάζει και διοργανώνει εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, Lara Fa και Lorena Vásquez, «η εμφάνιση αυτής της νεαρής γυναίκας στη ζωή του Πικέ θα μπορούσε να έχει οδηγήσει το ζευγάρι να ζει προσωρινά σε διάσταση παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τη φύση της μεταξύ τους σχέσης», επιβεβαιώνουν.

Πολλοί μιλούν για απλή φιλία του Πικέ με την νεαρή κοπέλα αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως δεν έχει αναπτυχθεί ερωτικός δεσμός μεταξύ τους.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής έχε «απελευθερωθεί» απολαμβάνοντας την ελευθερία του και τις συχνές επισκέψεις σε ντισκοτέκ στην πόλη της Βαρκελώνης. Τα κλαμπ στα οποία συχνάζει είναι τα Bling Bling και Patron όπου έχουν δει τον Πικέ με περισσότερες από μία κοπέλες. Από την πλευρά της, η Σακιρα εθεάθη στην Ίμπιζα με τα δύο τους παιδιά, Μίλαν και Σάσα.

Ο έρωτας που λήγει άδοξα

«Η ζωή μου άρχισε να αλλάζει, τη νύχτα που σε γνώρισα». Με αυτόν τον τρόπο, το 2017, η Σακίρα αποκάλυπτε στους θαυμαστές της πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ. Μια ιστορία αγάπης που αντικατοπτρίστηκε μεταξύ άλλων στο τραγούδι «Ερωτεύτηκα» Me Enamore μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική το 2010 και που 12 χρόνια αργότερα όπως όλα δείχνουν φθάνει στο τέλος του.

Η Σακίρα όμως μιλάει πάντα με τραγούδια. Και πολλοί αναφέρουν ότι το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Σε συγχαίρω» έχει κρυφά μηνύματα για την κρίση στη σχέση της με τον Πικέ. «Για να σε συμπληρώσω έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι ψεύτικο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X