Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα όλες τις ατομικές διακρίσεις για να ξαναπαίξω τον τελικό»

Οι αποδόσεις της Stoiximan για τον τελικό του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μο Σαλάχ, τόνισε πως θα αντάλλασσε κάθε ατομική διάκριση που κέρδισε την εφετινή σεζόν, με την ευκαιρία να ξαναπαίξει τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής Αιγύπτιος άσος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου δημιουργικού μέσου της σεζόν στην Premier League, ενώ μοιράστηκε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με τον επιθετικό της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-Μιν. Επίσης, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην ψηφοφορία που συμμετείχαν αποκλειστικά φίλαθλοι, αλλά και το βραβείο της Ένωσης Αθλητικών Δημοσιογράφων για το 2022.

«Η αναγνώριση απ’ τους φιλάθλους και τους αθλητικούς συντάκτες είναι κάτι ξεχωριστό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ» έγραψε ο Σαλάχ στο Twitter την Πέμπτη (2/6), συμπληρώνοντας πως: «Ωστόσο, θα έδινα όλα αυτά τα προσωπικά βραβεία για μια ευκαιρία να παίξω ξανά αυτόν τον τελικό.

Αλλά δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο θέλαμε να φέρουμε αυτό το τρόπαιο πίσω στη Λίβερπουλ, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν, αλλά ένα μέρος του εαυτού μου εύχεται η επόμενη να ξαναρχίσει αύριο».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X