Μπάτζιο: «Σκάνδαλο που η Ιταλία δεν πήγε στο Μουντιάλ»

Μπάτζιο
Photo Credits: INTIME

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο θεωρεί τρελό το γεγονός ότι η εθνική Ιταλίας δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ, αν και κάτοχος του Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Ιταλία να κατέκτησε πέρσι το καλοκαίρι το Euro, αλλά θα απουσιάζει από τη τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Η ήττα-σοκ από τη Βόρειο Μακεδονία άφησε την «σκουάντρα ατζούρα» εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Να σημειωθεί πως η γειτονική χώρα δεν συμμετείχε ούτε στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το γεγονός πως η Ιταλία, αν και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, δεν θα παραστεί στο Κατάρ, έχει ενοχλήσει αρκετούς. Ένας από αυτούς είναι και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο οποίος ζήτησε να αλλάξει το σύστημα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Η Ιταλία υποφέρει λόγω του αποκλεισμού της από το Μουντιάλ. Για μένα είναι σκάνδαλο που η Ιταλία δεν πήγε στο Μουντιάλ ως κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Έπρεπε να αλλάξουν οι κανονισμοί. Είναι παράλογο, είναι σκέτη τρέλα. Εάν ήμουν μέλος της ομάδας, θα ήταν ακόμα πιο μεγάλη η πίκρα για μένα, είναι κάτι πολύ σκληρό για να διαχειριστείς», τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο “θεϊκός κοτσιδάκιας” του ιταλικού ποδοσφαίρου και εκ των σημαντικότερων παικτών του calcio τα τελευταία 30 χρόνια, για να προσθέσει:

«Δεν κριτικάρω τους αντιπάλους, αλλά μένουμε σπίτι για ένα ματς 90 λεπτών. Ο Μαντσίνι έκανε κάτι το εκπληκτικό, θα πρέπει να τον σέβονται όλοι και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με τους νέους όπως κάνει μέχρι τώρα.

Έχουμε ταλέντα που δεν βρίσκουν χώρο στο πρωτάθλημα μας. Είναι γνωστό το πρόβλημα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X