Πρωταθλήτρια Νέων της ΕΣΧΑ η ΑΕΚ- Προκρίθηκε και στο Final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος

Πρωταθλήτρια Νέων της ΕΣΧΑ η ΑΕΚ- Προκρίθηκε και στο Final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε νίκη με 10-0 στα χαρτιά επί του Ολυμπιακού που δεν κατέβηκε στο τελευταίο παιχνίδι και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Νέων της ΕΣΧΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιτυχίες στις ακαδημίες χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζονται με μια ακόμη ομάδα να εξασφαλίζει την πρόκριση της στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και μάλιστα ως πρωταθλήτρια.

Συγκεκριμένα η ομάδα Νέων νίκησε με 10-0 στα χαρτιά τον Ολυμπιακό που δεν κατέβηκε στο τελευταίο παιχνίδι και κατέκτησε την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ. Η «Ένωση» χρειαζόταν τη νίκη ή την ισοπαλία και με την αποχώρηση του Ολυμπιακού πήρε τους δύο βαθμούς και άφησε τον Δούκα στην δεύτερη θέση.Οι παίκτες του Αλέξη Αλβανού πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ και ετοιμάζονται για να διεκδικήσουν ένα ακόμη Πανελλήνιο τίτλο μετά από αυτό των Εφήβων το οποίο κατέκτησαν φέτος.

Η ΑΕΚ και ο Δούκας ωστόσο προκρίθηκαν στο Final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί  Θεσσαλονίκη με διοργανωτή τον ΠΑΟΚ στις 11 και 12 Ιουνίου. Την τετράδα συμπληρώνουν ο διοργανωτής ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΣΧ Θεσσαλονίκης όπως και  2η στην ΕΣΧΘ ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας η οποία πέρασε χωρίς μπαράζ.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X