ΑΕΚ: Προχωράει για τουλάχιστον τέσσερις δυνατές μεταγραφές

Πλάθα: «Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι κόντρα στην Πέλιστερ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν η εικόνα στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει σχετικά με το ρόστερ, τις αποχωρήσεις και τους αθλητές που παραμένουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του τμήματος γνώριζε άλλωστε εδώ και καιρό για το ποιοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί να κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο για να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν. Είναι δεδομένο πως η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική πορεία της και είναι ξεκάθαρο πως ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης θα κάνει για μια ακόμη χρονιά ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί η ομάδα, να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν φέτος και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να επιστρέψει στους τίτλους. Έτσι σε πρώτη φάση η ΑΕΚ κινείται για τέσσερις παίκτες υψηλών προδιαγραφών που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και θα καλύψουν ιδανικά τις θέσεις των προκατόχων τους. Αναλυτικότερα η «Ένωση» κινείται για έναν δεξί και έναν αριστερό ίντερ καθώς και έναν δεξί και έναν αριστερό εξτρέμ. Το πιθανότερο είναι πως όλοι θα προέρχονται από την ξένη «αγορά» με την ΑΕΚ να «χτυπάει» παίκτες που ενδεχομένως να βρήκε και φέτος στο δρόμο της κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής πορείας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X