Πινέδα: «Αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύω να φύγω από τη Θέλτα»

Πινέδα: Θέλει να φύγει πάση θυσία από τη Θέλτα και να μείνει Ευρώπη - Ο ρόλος της ΑΕΚ και το Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ρώτησε για τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά ο παίκτης λέει ότι θέλει να μείνει στη Θέλτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα υποστήριξε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τη Θέλτα, αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του eldesmarque, ο Μεξικανός έχει πολλές επιλογές γι’ αυτό το καλοκαίρι, καθώς δεν αγωνίζεται αρκετά λεπτά στη Θέλτα και θα είναι αρκετά δύσκολο να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τη σεζόν που έρχεται.

Ο ίδιος απάντησε για την πιθανότητα να φύγει από τη Θέλτα, όπως τονίζει το δημοσίευσε δεν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό και θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Το δημοσίευμα επίσης τονίζει ότι «η ΑΕΚ ρώτησε για την κατάσταση του παίκτη, παρόλα αυτά ο ίδιος απάντησε ότι “αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύω να πάω σε άλλη ομάδα”».

Οσα είπε ο Πινέδα στη συνέντευξη του

Για τα λίγα λεπτά που παίζει στη Θέλτα: «Το βλέπω ως παραγωγικό. Πρέπει να μάθω, να δώσω πολλά περισσότερα και να προετοιμαστώ ψυχικά και σωματικά».

Για το μέλλον του είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για να πάω σε άλλη ομάδα, αυτή όμως είναι μια απόφαση που την παίρνει η ομάδα και ο προπονητής, εγώ συνεχίζω να μην έχω τέτοια σχέδια και περιμένω να τι κινήσεις μπορεί να υπάρξουν».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X