Μπαπέ: Αυτοί είναι οι 13 παίκτες που ζητά να φύγουν από την Παρί - Ανάμεσά τους... και ο Νεϊμάρ

Στις 21 Μαΐου η ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και ζήτησε… να φύγουν 13 παίκτες (και να μην έρθει ένας προπονητής).

Ποιους θέλει και ποιους όχι ο Γάλλος σούπερ σταρ; Τα ρεπορτάζ είναι πολλά, αλλά φαίνεται πως ο Μπαπέ έχει καταλήξει σε αυτούς που θα επιθυμούσε να απομακρυνθούν από την Παρί.

Έτσι, αναμένονται πια οι… εισηγήσεις του σχετικά με τις μεταγραφές, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί για να διεκδικήσει τους στόχους της τη νέα περίοδο.

Αρχικά, ο Μπαπέ δεν επιθυμεί να είναι στον πάγκο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Είναι γνωστό ότι θα ήθελε να αναλάβει ο Ζινεντίν Ζιντάν, μόνο που ο Γάλλος δεν… πολυψήνεται.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, ο Μπαπέ φέρεται να έχει δώσει λίστα με 13 (!) ονόματα, που ζητάει να απομακρυνθούν.

Για ποιους… χτυπάει η καμπάνα; Νεϊμάρ, Τίλο Κιερέρ, Γιούλιαν Ντράαξλερ, Ντανίλο Περέιρα, Λεάντρο Παρέδες, Άντερ Ερέρα, Λαϊβίν Κουρζαβά, Μάαουρο Ικάρντι, Πάμπλο Σαράμπια, Ίντρισα Γκεγιέ, Χουάν Μπερνάτ, Κολίν Νταγκμπά, Σέρχιο Ρίκο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X