«Ο Μάρκοβιτς κατέθεσε προσφυγή στον Ολυμπιακό για εργασιακό εκφοβισμό»!

«Ο Μάρκοβιτς κατέθεσε προσφυγή στον Ολυμπιακό για εργασιακό εκφοβισμό»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς κατέθεσε προσφυγή σε FIFA/UEFA ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, κατηγορώντας την ομάδα του Πειραιά για εργασιακό εκφοβισμό!

Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “telegraf.rs”, το οποίο τονίζει ότι ο Μάρκοβιτς που βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρτιζάν, όταν έφυγε από την Αθήνα για το Βελιγράδι πριν από τέσσερις μήνες, κατέθεσε προσφυγή στις FIFA και UEFA, κατηγορώντας τον σύλλογο για mobbing (εργασιακός εκφοβισμός)!

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο παίκτης έχει συγκεντρώσει και σχετικά βίντεο που φαίνεται να τεκμηριώνουν το mobbing, χρησιμοποιώντας τα ως απόδειξη στην προσφυγή που κατέθεσε στις διεθνείς ομοσπονδίες. Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μάρκοβιτς αναγκαζόταν να προπονείται μόνος του στις πρώτες πρωινές ώρες.

«Ο Μάρκοβιτς κατέθεσε προσφυγή στον Ολυμπιακό για εργασιακό εκφοβισμό»!

Ο νεαρός αμυντικός που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρτιζάν, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό πριν τρία χρόνια, έναντι σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2024. Την ίδια χρονιά δόθηκε δανεικός στη Λάρισα και το 2020-21 στην Παρτιζάν, ενώ στον Ολυμπιακό κατέγραψε όλα αυτά τα χρόνια μόλις τέσσερις συμμετοχές. Οι τρεις ήταν στο Κύπελλο, η τελευταία στην ήττα της περασμένης σεζόν από τον Λεβαδειακό (3-2), ενώ αγωνίστηκε και στα προκριματικά με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας πέρυσι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τους Σέρβους ο Μάρκοβιτς βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο της Παρτιζάν, ενώ από την πλευρά του παίκτη εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μετά την προσφυγή που κατέθεσε, θα καταφέρει να κερδίσει την ελευθερία του για να επιστρέψει στους “ασπρόμαυρους” του Βελιγραδίου.

Πηγή: Sdna

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X