Γιακουμάκης: «Είμαστε διψασμένοι να γράψουμε την δική μας ιστορία»

Γιακουμάκης: «Είμαστε διψασμένοι να γράψουμε την δική μας ιστορία»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Βόρεια Ιρλανδία (2/6, 21:45) για το Nations League, ο Γιώργος Γιακουμάκης σχολίασε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους συμπαίκτες του: «Είμαστε αισιόδοξοι, μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλουμε να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, να καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό για το έθνος μας, ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, για μένα το να σκοράρω είναι μέρος της δουλειάς, καθήκον, όχι κάτι ξεχωριστό. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ξέρουμε ότι το στυλ παιχνιδιού θα είναι παρόμοιο με της Σκωτίας. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την Εθνική Ελλάδος του 2004: «Αυτή η ομάδα δημιούργησε ιστορία. Είναι κάτι σημαντικό για το έθνος μας. Όταν έχεις τέτοιου είδους επιτυχία πρέπει να τη διατηρήσεις. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τη δική μας ιστορία».

Αναφορικά με τη χρονιά που έκανε: «Είμαι ακόμα “πεινασμένος” γιατί δεν αγωνίστηκα τόσο είχα και τραυματισμό. Είναι σαν να ξεκίνησα στο δεύτερο μισό της χρονιάς, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι για τους παίκτες που έχουν 40-50 παιχνίδια».

Για τα επερχόμενα παιχνίδια στο Nations League: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά αλλά σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο, να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Νομίζω ότι ούτε εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας. Όταν επιδιώκεις επιτυχίες και έρχονται, πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας. Θα γίνουμε πιο εγωιστές και θα αποκτήσουμε μέταλλο. Έχει πολύ σημασία για εμάς να τα πάμε καλά στο Nations League.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X