Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχαιρέτησε τον Μπέιλ (ΦΩΤΟ)

Μπέιλ
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν αποτελεί από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ. Οι «μερένχες» αποχαιρέτησαν τον Ουαλό φορ με μια θερμή ανακοίνωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν αποτελεί από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ. Το συμβόλαιο του λήγει αυτό το καλοκαίρι και δε θα ανανεωθεί. Οι «μερένχες» είπαν «αντίο» στον 32χρονο φορ με μία ανακοίνωση.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης τον ευχαρίστησαν θερμά. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Μπέιλ ήταν εκτός ομάδας, η διοίκηση της «Βασίλισσας« τα άφησε όλα πίσω της και αποχαιρέτησε εγκάρδια τον 32χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ

«Η Ρεάλ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την αφοσίωση στον Γκάρεθ Μπέιλ, έναν ποδοσφαιριστή που είναι μέρος του θρύλου της ομάδας για πάντα», αρχίζει η ανακοίνωση. Έπειτα αναφέρει τα επιτεύγματα τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας στην οποία κάποτε υπήρξε βασικό στέλεχος. Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Η Ρεάλ θα είναι πάντοτε το σπίτι του και ευχόμαστε σε εκείνον και την οικογένειά του καλή τύχη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X