ΑΕΚ: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για αθλητές

ΑΕΚ: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για αθλητές
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σε προσκαλεί στα εκπαιδευτικά σεμινάρια στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Bounceback

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της προσκαλεί τους αθλητές που θέλουν να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Bounceback και αφορούν τη μετάβαση των αθλητών στο χώρο εργασίας μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με χαρά θα θέλαμε να σας προκαλέσουμε στα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία  διοργανώνει η ΑΕΚ στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Bounceback και αφορούν τη μετάβαση των αθλητών στο χώρο εργασίας μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση. Τα σεμινάρια θα χωριστούν σε τρεις διαφορετικές ημέρες. Πέμπτη 02/06 17:00-20:00, Παρασκευή 03/06 17:00-20:00 και Τετάρτη 08/06 17:00-20:00 και θα αφορούν 3 διαφορετικές ενότητες, ανάλογα με τη φάση προετοιμασίας πριν τους αγώνες, τη νοοτροπία των αθλητών, το κίνητρο, την θέσπιση στόχων και την αποτελεσματικότητα. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια απευθύνονται σε αθλητές εν ενεργεία ή βετεράνους από 16 ετών και άνω. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν σε όσες ενότητες θέλουν. Ο χώρος διεξαγωγής είναι στην οδό Σκρα 3, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Απαραίτητα εργαλεία των συμμετεχόντων είναι κινητό τηλέφωνο smartphone, tablet ή λαπτοπ, ενώ δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και διαδικτυακά.

Για δήλωση συμμετοχής απαιτείται η αποστολή mail στη διεύθυνση info@aek.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-2584512. Η σελίδα του προγράμματος Bounceback: https://www.bouncebackathletes.eu/?lang=el.

Μπορείται να περιηγηθείτε στην εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα χρησμιοποιηθεί και το εκπαιδευτικό υλικό: https://training.bouncebackathletes.eu/el/course/bounceback/lessons/introduction».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X