ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το 1ο CAMP στο ΣΠΙΤΙ μας»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το 1ο CAMP στο ΣΠΙΤΙ μας»
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί στα Λιόσια το 1ο BasketballCamp.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ΒC και η ΑΕΚ ΒCACADEMY – DRAGANSAKOTA ενημερώνουν, ότι την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η περίοδος 2021-2022, οπότε και προγραμματίζεται η Τελετή Λήξης της Ακαδημίας μας, για την οποία λεπτομέρειες θα αναφέρουμε προσεχώς.

Η ΑΕΚ ΒC και η ΑΕΚ ΒCACADEMY – DRAGANSAKOTA αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους αθλητές και τους γονείς/κηδεμόνες, που εμπιστεύτηκαν ξανά το «κιτρινόμαυρο» Σχολειό, πολλώ δε μάλλον στην αφετηρία της νέας εποχής, που ανατέλλει στο ΣΠΙΤΙ μας, στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων, με τη σταθερή στήριξη της «Ελληνογαλλικής σχολής Άγιος Ιωσήφ».

Παρά ταύτα, το νέο ΣΠΙΤΙ μας είναι η ψυχή μας. Οι δράσεις θα πολλαπλασιαστούν το επόμενο διάστημα. Στόχος μας να παραμένει η φλόγα της νέας εποχής αναμμένη και μέσα στο Καλοκαίρι, ως εκ τούτου θα ακολουθήσει το Τουρνουά Παμπαίδων (προς τιμήν του Ευάγγελου Δερμανούτσου) από 17-19 Ιουνίου, αλλά και το 1ο BasketballCamp!

Η AEK ΒC και η ΑΕΚ BCACADEMY – DRAGANSAKOTA διοργανώνoυν, λοιπόν, για πρώτη φορά το ΑΕΚ ΒCBASKETBALLCAMP, σε δύο περιόδους, ήτοι από 20 έως 24 Ιουνίου 2022 και από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2022 στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων (Κωνσταντινουπόλεως 59), για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2008 έως 2016. Στο CAMP θα συμμετάσχουν προπονητές και αθλητές της Ομάδας των Ανδρών.

Για πληροφορίες και εκδήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6944889804.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X