«Αγγελάκι» της Victoria's Secret και πρώην της... Μάιλι Σάιρους η νέα σύντροφος του Εμπαπέ (ΦΩΤΟ)

«Αγγελάκι» της Victoria's Secret και πρώην της... Μάιλι Σάιρους η νέα σύντροφος του Εμπαπέ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Γάλλος επιθετικός έκανε λίγες διακοπές για να πάρει μια… ανάσα από το φορτωμένο πρόγραμμα της σεζόν.

Σε αυτό το διάστημα ήρθε πολύ κοντά ο Μπαπέ με το πασίγνωστο μοντέλο Στέλα Μάξγουελ, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που και οι δυο τους ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας να απολαμβάνουν και με το παραπάνω την παρέα που έκαναν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella! (@stellamaxwell)

Η εντυπωσιακή ξανθιά, που συνηθίζει να λέει ότι δεν θέλει να βάλει… ταμπέλα στην σεξουαλικότητά της, γεννήθηκε στο Βέλγιο, εκεί έζησε ως τα 13 της, εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα της. Ο Μορίς Μάξγουελ, μέχρι το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε, υπήρξε διπλωμάτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι γονείς της είναι Βορειοϊρλανδοί, από το Μπέλφαστ.

Στα 14 της μετατέθηκε ο πατέρας της ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αυστραλία και τον επόμενο χρόνο στη Νέα Ζηλανδία. Εκεί την ανακάλυψαν με τον κλισέ τρόπο, στο δρόμο, τυχαία, όταν ψώνιζε με μια φίλη της. Το 2008 υπόγραψε με το πρακτορείο μοντέλων του Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2014 περπάτησε στην πασαρέλα της Victroria’s Secret και μόλις μέσα σε ένα χρόνο την έχρισαν «άγγελο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X