Μπαρτσελόνα: Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα: Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με Λεβαντόφσκι
Photo Credits: INTIME

Όλα δείχνουν ότι Μπαρτσελόνα και Λεβαντόφσκι θα συνεργαστούν για τα επόμενα χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον οργανισμό της Μπαρτσελόνα σίγουρη θεωρείται η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Η ιστορία μου στην Μπάγερν τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. Ελπίζω να μην με κρατήσουν μόνο και μόνο επειδή “μπορούν”», ήταν η δήλωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Πολωνίας που έφερε αναστάτωση στο Μόναχο.

Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα πάλι, αν και γνώριζαν την επιθυμία του έμπειρου επιθετικού να φύγει από την Μπάγερν με προορισμό της Βαρκελώνη, έπιασαν το… μήνυμα. Οι τελευταίες δηλώσεις του έφεραν κινητικότητα στις τάξεις του συλλόγου σύμφωνα με το Sport.

Όταν ο Ζουάν Λαπόρτα και ο Πίνι Ζάχαβι, ο ατζέντης του παίκτη με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, άρχισαν να μιλούν για το ενδεχόμενο της μεταγραφής γνώριζαν ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Τώρα η υπόθεση περνάει στα χέρια των Καταλανών, τους οποίους στην ουσία «προκάλεσε» ο Πολωνός για να κινηθούν πιο δυναμικά.

Είναι προφανές ότι το πρώτο βήμα έχει γίνει αφού ο σύλλογος της Βαρκελώνης άρχισε να αναζητά οικονομικούς πόρους για να κάνει στην Μπάγερν μια δελεαστική προσφορά και να δεσμεύσει τον παίκτη. Οι Βαυαροί από πλευράς τους δεν φαίνεται να έχουν αποδεχτεί την επιθυμία του «Λέβα», αν και παράλληλα ρίχνουν ματιές στην αγορά αναζητώντας έναν πιθανό αντικαταστάτη.

Στην Μπάρτσα προτιμούν να μην μιλούν για συγκεκριμένα νούμερα, αν και το ποσό που θα προτείνουν σύμφωνα με το Sport, θα κυμαίνεται μεταξύ των 30-40 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να ανοίξουν πόλεμο με την Μπάγερν, κι ως εκ τούτου είναι έτοιμοι μόλις ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες ώστε η μεταγραφή να κλείσει άμεσα. Η Μπάγερν δεν θα το κάνει εύκολο, αλλά στο «Καμπ Νόου» είναι σίγουροι ότι όλα είναι θέμα χρόνου.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Όταν τελειώσει το UEFA Nations League, ελπίζω να μπορέσω να δώσω περισσότερα νέα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X