Μαγκουάιρ για τις απειλές για βόμβα: «Τα παιδιά μου δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται - Υπάρχει ένα όριο σε όλα

Μαγκουάιρ για τις απειλές για βόμβα: «Τα παιδιά μου δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται - Υπάρχει ένα όριο σε όλα

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για πρώτη φορά για τις απειλές για βόμβα που δέχθηκε αλλά και για την κατάσταση στο σπίτι του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είχε γίνει στόχος ανεγκέφαλων οπαδών τον περασμένο Απρίλη όταν έπειτα από κακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε δεχθεί απειλές για βόμβες που θα ενεργοποιούνταν στο σπίτι του.

Η Αστυνομία έσπευσε τότε να κάνει έλεγχο, ο ποδοσφαιριστής με την οικογένειά του απομακρύνθηκαν και οι μέρες ήταν πολύ περίεργες, με τον διεθνή στόπερ να μην έχει μυαλό για ποδόσφαιρο. Μιλώντας για πρώτη φορά για εκείνο το περιστατικό, ανέφερε:

«Δεν επηρεάζομαι εγώ ως άτομο, αλλά με επηρεάζει για την οικογένειά μου όλη αυτή η κατάσταση. Έχω γυναίκα και παιδιά και χαίρομαι τουλάχιστον που τα παιδιά μοιυ είναι σε ηλικία που ακόμα δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και δεν διαβάζουν όσα γράφονται. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ήταν μεγαλύτερα, πήγαιναν στο σχολείο κι εκεί σχολιάζονταν από τα υπόλοιπα παιδιά αυτά τα περιστατικά.

Αντιλαμβάνομαι ότι η Γιουνάιτεντ διέθεσε πολλά χρήματα για να με αποκτήσει και πάντα δέχομαι την κριτική, όμως, υπάρχει κι ένα όριο γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Έχω καταλάβει ότι η Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που όσο πολύ αγαπιέται, άλλο τόσο τον μισούν…».

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X