ΑΕΚ: Θετικός στην παραμονή του Αμραμπατ ο Αλμέιδα - Παραμένει φευγάτος ο παίκτης

Απίστευτο: Ο Άμραμπατ έκανε λάθος στην σέντρα του β’ ημίχρονου και χάθηκε η μπάλα!
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Άμραμπατ δεν έχει αλλάξει τη στάση του όσον αφορά την επιθυμία αποχώρησής του από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερικές ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας των play offs και με την ΑΕΚ να δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Νορντίν Αμραμπατ είχε προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση στην ομάδα, λόγω του ότι μίλησε δημόσια για την επιθυμία αποχώρησής του από αυτήν το τρέχον καλοκαίρι κι ενώ έχει συμβόλαιο για επιπλέον μία σεζόν μαζί της. Συγκεκριμένα είχε πει, ευρισκόμενος στην Ολλανδία:

«Tώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά».

Παρά τις τάσεις φυγής του, ο Άμραμπατ παρέμενε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας, ουδείς αμφισβήτησε τον επαγγελματισμό του, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα, παρακολουθώντας τον δια ζώσης, είδε πράγματα που του άρεσαν, αυτά που ζητά από τους παίκτες του: πάθος, τρέξιμο, ένταση, προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το τακτικό κομμάτι δεν τον ενδιέφερε, καθώς διαπίστωνε ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν συνολικό.

Θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία

Από τότε δεν έχουν γίνει και πολλά. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η επιθυμία του Άμραμπατ παραμένει η ίδια, θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Παρά το γεγονός ότι έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, 850.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν, δεν είναι τα χρήματα το πρώτο ζητούμενο για εκείνον. Τον ενοχλούσε και η ατμόσφαιρα στην ομάδα, γι’ αυτό άλλωστε τις τάσεις αποχώρησής του, τις είχε εκφράσει προσωπικά στους ανθρώπους της ΑΕΚ από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Ένωση όμως αλλάζει και ο Αλμέιδα θα επιβάλλει διαφορετικούς κανόνες λειτουργίας στα Σπάτα, δημιουργώντας το δικό του άβατο. Αυτός είναι ο σκοπός του, αλλά και της ΑΕΚ μαζί. Η καθημερινότητα θα διαφοροποιηθεί κατά πολύ και ο Άμραμπατ πρέπει να λάβει γνώση γι’ αυτό. Εκκρεμεί λοιπόν η συζήτηση με τον προπονητή, στην οποία ο Μαροκινός θα ακούσει ένα πολύ διαφορετικό σχέδιο δράσης και νοοτροπίας, εντός των τειχών.

Αν πάντως επιμείνει να φύγει, τότε δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα για τη λύση της συνεργασίας. Ο Αργεντινός θέλει να μικρύνει το ρόστερ κι εντός αυτού να είναι ενταγμένοι αποκλειστικά ποδοσφαιριστές στους οποίους θα ξέρει ότι θα υπολογίζει, δίχως ναι μεν αλλά. Δεν θέλει γύρω του ένα σωρό πρόσωπα τα οποία θα αποτελούν ξένα σώματα και θα δυσκολεύουν την καθημερινότητα της δουλειάς του. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Άραμπατ, αλλά για πολλούς ακόμα που έχουν πέσει σε αγωνιστική δυσμένεια.

Πηγή: Sport24

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X