«Καμπάνα» στον Λάμπαρντ για σχόλιά του κατά της διαιτησίας

Εξαλλος με τους παίκτες του ο Λάμπαρντ: «Πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη, δεν νικάς όταν παίζεις στο 60%-70%»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 35.000 ευρώ από την αγγλική ομοσπονδία (FA) για κριτική στη διαιτησία, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μέρσεϊ με τη Λίβερπουλ τον Απρίλιο.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν χάσει το παιχνίδι με 2-0 και ο Λάμπαρντ ήταν πολύ επικριτικός προς τον Στιούαρτ Άτγουελ, τον διαιτητή του αγώνα, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν έδωσε στην ομάδα του ένα καταφανές πέναλτι.

Μετά το παιχνίδι η FA ζήτησε από τον πρώην μέσο της Τσέλσι εξηγήσεις για τις δηλώσεις του και η ρυθμιστική επιτροπή τελικά επέβαλε πρόστιμο στον Λάμπαρντ, για παραβίαση του κανόνα Ε3 της FA για σχόλια στον Τύπο.

«Ο μάνατζερ της Έβερτον έκανε τα σχόλια μετά τον αγώνα και αρνήθηκε ότι συνιστούν ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς υποδηλώνουν μεροληψία και/ή προσβάλλουν την ακεραιότητα του διαιτητή – ή των διαιτητών γενικά – ή/και δυσφημούν το παιχνίδι», εξήγησε η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X