ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα

«Ο Πινέδα προτιμά την ΑΕΚ και την Ελλάδα από την Κρους Ασούλ»
Photo Credits: INTIME

O Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Ομπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αρχίζει να συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ. Ο μηχανισμός αλλάζει σε όλα τα επίπεδα και το ενδιαφέρον σταδιακά στρέφεται στην ομάδα και στον τρόπο που θα εμφανιστεί ενισχυμένη συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν.

Επειτα από τη συνάντηση των Κουχάρσκι, Αλμέιδα, η ΑΕΚ πλέον εντείνει τις προσπάθειες της για μεταγραφική ενίσχυση, με στόχο να έχει συμπληρώσει πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της νέας σεζόν.

Στη συνάντηση που υπήρξε μεταξύ τεχνικού διευθυντή και προπονητή, ο Αλμέιδα ανέλυσε τη φιλοσοφία του, το πλάνο που σκέφτεται να εφαρμόσει στην ομάδα και τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι παίκτες με βάση το πλάνο και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει. Ανάμεσα στα ονόματα που έριξε στο τραπέζι ο Αργεντινός τεχνικός, βρίσκεται ψηλά στις επιλογές ο Μεξικανός Ορμπελίν Πινέδα που ανήκει στην ισπανική Θέλτα.

Διαβάστε για τον Αλμέιδα και τον Πινέδα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X