Γαβαλάς για Δημάτο: «Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία - Ξεχωρίζουν η κουλτούρα του, η παιδεία του και το ήθος του»

Γαβαλάς για Δημάτο: «Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία - Ξεχωρίζουν η κουλτούρα του, η παιδεία του και το ήθος του»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Γαβαλάς αποχαιρέτισε τον Ανδρέα Δημάτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτισε τον τέως Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά του για την ολοκλήρωση της παρουσίας του μέχρι πρότινος ομολόγου του στην Ένωση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Προ τριετίας, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με υποδέχθηκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως δεν συνηθίζεται στα μέρη μας: γράφοντας μία ευχή στον «ωκεανό» του facebook. «Φίλε συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία να έχεις και γερό στομάχι! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με την ποιότητα και το ήθος σου».

Αργότερα με φιλοξένησε στα γραφεία της ΑΕΚ και εξετάσαμε την πιθανότητα να έρθει η Μυρτώ στο Καραϊσκάκη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, βοήθησε τα μέγιστα για να την υποδεχθούμε μαζί με την Τόνια, σε εκείνη την αξέχαστη βραδιά, τον Οκτώβριο του 2019.

Η κουλτούρα του, η παιδεία του και το ήθος του ξεχώριζαν κάθε φορά που συναντιόμασταν στο Ολυμπιακό Στάδιο ή στο Καραϊσκάκη.

Από σήμερα ο Ανδρέας Δημάτος δεν κατέχει τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία. Ένα ευχαριστώ που είμαι βέβαιος πως θα ήθελαν να το μοιραστούν μαζί μου όλοι οι συνάδελφοί μου στις ομάδες της Super League.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X