Λαπόρτα: «Ο πρόεδρος της La Liga βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα» (VIDEO)

Λαπόρτα: «Ο πρόεδρος της La Liga βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τζουάν Λαπόρτα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Χαβιέρ Τέμπας και τον κατηγόρησε πως θέλει να βλάψει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηλεκτρισμένες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα και τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέρμπας, λόγω της συμμετοχής των Καταλανών στο πλάνο της European Super League. O επικεφαλής της Λίγκας, έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές σε μεταγραφικούς στόχους των «Μπλαουγκράνα», λέγοντας πως η ομάδα δεν μπορεί να τους εγγράψει για οικονομικούς λόγους και ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών του απάντησε, τονίζοντας πως θέλει να κάνει κακό στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Τζουάν Λαπόρτα:

«Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της La Liga ότι δεν μπορούμε να υπογράψουμε παίκτη, αφήνω τον εαυτό μου να σας υπενθυμίσω ότι ο ρόλος του είναι να φροντίζει τα συμφέροντα της LaLiga και των ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Θα του ζητούσα να απέχει από δηλώσεις ότι η Μπάρτσα μπορεί να υπογράψει έναν παίκτη ή όχι. Προφανώς βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και επιπλέον δεν ξέρω αν κάνει αυτές τις δηλώσεις οικειοθελώς ή όχι.

Αν τα κάνει οικειοθελώς, είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να βλάψει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και αν τα κάνει άθελά του, είναι ήδη μια ακόμη απόδειξη της λεκτικής ακράτειας και της επιθυμίας για να πρωταγωνιστήσει. Νομίζω ότι δεν είναι στο χέρι του».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X