Εθνική: Δοκιμή με 4-3-3 και βασικό τον Γιακουμάκη για το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία (VIDEO)

Εθνική:  Δοκιμή με 4-3-3 και βασικό τον Γιακουμάκη για το ματς με την  Βόρεια Ιρλανδία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι του Nations League με την Βόρεια Ιρλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για τον πρώτο από τους προσεχείς τέσσερις αγώνες της στο UEFA Nations League, εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ την Πέμπτη.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στο Μπέλφαστ την Τετάρτη 1/6 και ώρα 11:00. Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 20:15 (ώρα Ελλάδας) και η προπόνηση για τις 21:00.

Σε επίπεδο δοκιμών ο Πογιέτ πήγε σε προσέγγιση 4-3-3 και έχοντας στην κορυφή τον Γιακουμάκη. Στα βασικά του πλάνα έχει δοκιμάσει και Τσιμίκα – Χατζηδιάκο ως προς την άμυνα ενώ στις βασικές δοκιμές για δεξιά δεν ήταν ο Μπάλντοκ. Παρόλα αυτά ο Μπάλντοκ είναι μέσα στα φαβορί για βασικός.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X