«Ενδιαφέρεται για Εσπουπινιάν η ΑΕΚ - Είναι επιλογή Κουχάρσκι, τον παρουσίασε στον Αλμέιδα»

«Ενδιαφέρεται για Εσπουπινιάν η ΑΕΚ - Είναι επιλογή Κουχάρσκι, τον παρουσίασε στον Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Οσκαρ Εστουπινιάν - Εμεινε ελεύθερος από την Γκιμαράες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Οσκαρ Εστουπινιάν που έμεινε ελεύθερος από την Γκιμαράες κάνουν λόγο οι Πολωνοί.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο Εστουπινιάν ήταν ένας από τους παίκτες που παρουσίασε στον Ματίας Αλμέιδα ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι κατά τη συνάντησή τους τη Δευτέρα (30/5). Και επίσης του μετέφερε πως είναι εφικτή η προοπτική απόκτησής του από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος.

Ταυτόχρονα, οι Πολωνοί αναφέρουν πως για τον Εστουπινιάν ενδιαφέρεται και η Λέγκια Βαρσοβίας, παρόλα αυτά η περίπτωση του για την πολωνική ομάδα είναι δύσκολη ελέω του συμβολαίου που θέλει ο παίκτης. Ωστόσο δεν αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιος είναι ο Εσπουπινιάν

Ο Εστουπινιάν, ο οποίος είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1996 αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Ο ίδιος εκτός από την κορυφή μπορεί να καλύψει ακόμα και τις θέσεις του δεύτερου σέντερ φορ, αλλά και του δεξιού εξτρέμ, θέσεις στις οποίες ο ίδιος έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Την χρονιά που πέρασε ο ίδιος αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και την Βιτόρια Γκιμαράες, με την οποία είχε απολογισμό 33 συμμετοχές, 16 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά την αξία του αυτή ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κολομβία και την Ονς Κάλδας, απ΄όπου και τον αγόρασε η Γκιμαράες έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2017.

Ως παίκτης της Γκιμαράες έχει απολογισμό 79 συμμετοχές, 28 γκολ και 5 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στην κολομβιανή Μπαρτσελόνα όπου είχε 13 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ, ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς πήγε στην Τουρκία και την Ντενιζλισπόρ (είχε 33 συμμετοχές και 14 γκολ απολογισμό), ενώ πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα προ ολίγων ημερών ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X