ΑΕΚ: «Κλείνει» τις εκκρεμότητες και προχωράει - Πως διαμορφώνεται μέχρι τώρα το ρόστερ

Κεδέρης: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, πάμε τώρα για το 2-2»
Photo Credits: INTIME

Για τι θέσεις κινείται η ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά θέλοντας να δημιουργήσει μια νέα ομάδα, διατηρώντας μεν αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα υπάρχουν έξι παίκτες η παρουσία των οποίων θεωρείται δεδομένη καθώς έχουν συμβόλαιο για ένα ή και δύο ακόμη χρόνια. Αναλυτικότερα οι Νάτσο Μόγια και Πάτρικ Λέμος ανανέωσαν στην διάρκεια της σεζόν για δύο ακόμη χρόνια ενώ και για την επόμενη  χρονιά παραμένουν σίγουρα οι Αραμπατζής, Κεδέρης, Κοτσιώνης, Καλόμοιρος και Ηλιόπουλος. Επιπλέον όπως έχουμε αναφέρει η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του Τάσου Παπαδιονυσίου ενώ κοντά στην παραμονή βρίσκεται και ο αρχηγός, Παναγιώτης Νικολαϊδης.

Ακόμα να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί ήδη ο τερματοφύλακας Μάτσκεβιτς και οι πίβοτ, Ρογκούλκσι και Μαρκατάτος. Οι επαφές φυσικά με μεταγραφικούς στόχους έχουν ξεκινήσει με την ΑΕΚ να κινείται για δεξί και αριστερό ίντερ και δεξί και αριστερό εξτρέμ για να καλύψει με καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν. Παρελθόν αποτελούν οι Πλάθα, Ουγκάλντε, Μπουκοβίνας, Στεφάνοβιτς, Τζηράς, Μπριάτκα, Μυλωνάς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X