Αλλάζει ξανά χέρια η Μίλαν, νέος μεγαλομέτοχος ο Τζέρι Καρντινάλε!

Αλλάζει ξανά χέρια η Μίλαν, νέος μεγαλομέτοχος ο Τζέρι Καρντινάλε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέρι Καρντινάλε είναι το νέο αφεντικό της Μίλαν. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η συμφωνία του Αμερικανού ισχυρού άνδρα της RedBird Capital Partners με τον επενδυτικό όμιλο Elliott είναι οριστική και θα γίνει μεγαλομέτοχος των «ροσονέρι».

Οι ανακοινώσεις αναμένονται το αργότερο αύριο, αλλά η μεταβίβαση θα καθυστερήσει λίγες μέρες. Το deal προβλέπει πως ο Τζέρι Καρντινάλε θα δαπανήσει 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπονται και επιπλέον 500 εκατ. ευρώ ως μπόνους εφόσον το κλαμπ παρουσιάσει κέρδη και προχωρήσει η κατασκευή νέου σταδίου. Οι απερχόμενοι ιδιοκτήτες, που είχαν πάρει τα ηνία των «ροσονέρι» το 2018, θα διατηρήσουν ένα ποσοστό της τάξης του 30%.

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα δώσει ανάσες στη Μίλαν, η οποία παρότι κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα με ένα πολύ περιορισμένο μπάτζετ. Το νέο αφεντικό φημολογείται πως θα κάνει περισσότερες επενδύσεις, αλλά χωρίς να αναμένονται… «τρέλες».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X