ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» στον Κώστα Λαγογιάννη που «κλείνει» την καριέρα του

ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» στον Κώστα Λαγογιάννη που «κλείνει» την καριέρα του
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Λαγογιάννης αποχωρεί από την ενεργό δράση και η ΑΕΚ τον αποχαιρέτησε όπως έπρεπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Λαγογιάννης αποχωρεί από την ενεργό δράση και η ΑΕΚ με ανακοίνωση της φρόντισε να τον ευχαριστήσει για την προφορά του και να τον αποχαιρετήσει όπως του αξίζει.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Ένας εκ των κορυφαίων αθλητών της χώρας μας στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Κώστας Λαγογιάννης, έχοντας μία καριέρα περίπου 33 ετών στο χώρο του αθλήματος, έχοντας κατακτήσει 14 διασυλλογικά πρωταθλήματα, έχοντας 13 μετάλλια σε Ατομικά Πανελλήνια Πρωταθλήματα, «κρεμάει» την ρακέτα του και όλοι χειροκροτούμε!

Ο 41χρονος άσσος, που υπήρξε διεθνής σε όλες τις βαθμίδες των εθνικών μας ομάδων, που διέπρεψε και στα ξένα πρωταθλήματα, όπως το γαλλικό, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι το 2018 και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση των 2 Πρωταθλημάτων!

Ο αγαπημένος «Λάγο» της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας αγωνίστηκε με το Δικέφαλο στο στήθος 4 διαδοχικές αγνωιστικές περιόδους. Υπήρξε μέλος της πρωταθληματικής ομάδας του 2018-19, της αήττητης Back to Back Πρωταθλήτριας 2019-20, της άτυχης ομάδας που θα κατακτούσε τον τρίτο σερί τίτλο το 2020-21, αλλά τη σταμάτησε η πανδημία, και της νεανικής και άκρως ανταγωνιστικής ομάδας του 2021-22, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του στους νεαρούς Πρωταθλητές της ΑΕΚ, αλλά και συνεισφέροντας στη δημιουργία και διατήρηση του μυθικού αήττητου σερί που κράτησε από τον Οκτώβριο του 2018 έως τα τέλη του 2021.

Ο Κώστας Λαγογιάννης σε αυτό το «αντίο» δήλωσε: «Δεν θα μπορούσε να είναι εύκολη μία τέτοια απόφαση γιατί η καθημερινή προπόνηση, η συμμετοχή σε αγώνες και η ανταγωνιστικότητα είναι μέρος της ζωής μου. Θεωρώ όμως, ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου και χαριτολογώντας θα έλεγα ότι έκανα και κύκλους… γύρω από τον εαυτό μου! Εννοώ ότι έκανα τη διαδρομή και σταματάω χορτασμένος, χωρίς να έχω δεύτερες σκέψεις. Εξάλλου είναι και μονόδρομος αυτή η απόφαση. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πλέον πολύ αυξημένες και σε συνδυασμό με τον χρόνο, που θέλω να αφιερώνω στην οικογένειά μου, δεν γίνεται να μένει χρόνος για σωστή και απαιτητική προπόνηση. Είχα στο μυαλό μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αν όχι κάνοντας πρωταθλητισμό, τότε σε επίπεδο αντίστοιχο με το σημερινό δικό μου. Η φετινή χρονιά όμως, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη για μένα, έκανα μεγάλη προσπάθεια να τη φέρω εις πέρας κι έτσι ήρθε η απόφαση ν’ αποσυρθώ. Σταματάω από την ανταγωνιστική επιτραπέζια αντισφαίριση, από την καθημερινή προπόνηση, αλλά για το μέλλον ας μην αποκλείσω τίποτα. Ίσως να μπορέσω ν’ αγωνιστώ σε χαμηλότερη κατηγορία γιατί το πινγκ πονγκ πέρα από χόμπι, που έγινε επάγγελμα για μένα, δεν θα πάψει ποτέ να είναι ωραία ψυχαγωγία έστω κι αν σταματά να είναι πλέον επάγγελμα».

Κώστα, σε ευχαριστούμε για όλα!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X