ΑΕΚ: Στην Κύπρο η Κωνσταντίνου, κοιτάει για άλλη ακραία

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αμαζόνες
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κινείται για μια δυνατή ακραία αλλά και για δύο Κεντρικές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση νέας ακραίας βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου η οποία αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της την Κύπρο για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν παρά την δελεαστική πρόταση που είχε στα χέρια της από την «Ένωση».

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου είχε πρόταση τον πρωταθλητή Κύπρου Απόλλων Λεμεσού και την δευτεραθλήτρια Ολυμπιάδα του Γιάννη Νικολάκη και αυτό που μέτρησε περισσότερο στην απόφαση της ήταν οι σπουδές της. Η Κωνσταντίνου έχει πάρει εδώ και 3 χρόνια το πτυχίο της και της δίνεται η δυνατότητα να κάνει μεταπτυχιακό στη χώρα της. Έτσι η ΑΕΚ στρέφει αλλού την προσοχή της ενώ εκτός από ακραία κοιτάει και για δύο Κεντρικές με τη μια να είναι σίγουρα ξένη.Να θυμίσουμε πως έχει «κλείσει» ήδη τις Σίλβα, Αρτακιανού και Κωνσταντινίδου ενώ κοντά στην επιστροφή της βρίσκεται και η Διάλλα. Σε οτι αφορά τις ανανεώσεις γίνονται συζητήσεις για να παραμείνει η Σοφία Κοσμά. Αντίθετα οριστικά παρελθόν αποτελούν μέχρι στιγμής οι Μπελιά, Βεργίδου, Καββαδία, Τσοχατζή, Τερέλ και Λίντσει.

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X