ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Κίνο Κολόμ

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Κίνο Κολόμ
Photo Credits: INTIME

AEK και Κίνο Κολόμ θέλουν να συνεχίσουν μαζί

Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια και εργάζονται σε πολλά μέτωπα για την επόμενη σεζόν. Ένα από αυτά είναι και η στελέχωση της ομάδας για την νέα περίοδο με τον Κολόμ να είναι στις προτεραιότητες, αφού εκτός από τον Φλιώνη και τον Πετρόπουλο, που ανανέωσαν μέσα στην χρονιά υπάρχουν πολλές ανοικτές υποθέσεις και για τους Έλληνες αλλά και τους ξένους.

Ο Κίνο Κολόμ είναι από τους παίκτες που οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να κρατήσουν και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ τους. Ο Ισπανός μετά από κάποια χρόνια που είχε πτώση στην καριέρα του και άλλαξε πολλές ομάδες, έκανε μια πολύ καλή σεζόν ατομικά και ήταν από τους 2-3 διακριθέντες της ομάδας. Ο «Mr Asist» όπως τον ονόμασε η ΑΕΚ για την πρωτιά σε ασίστ σε μία σεζόν στην ιστορία της ομάδας, αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και είχε 12.3 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ κατά μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Στο παρακάτω shot chart βλέπετε όλα τα σουτ που επιχείρησε ο Κολόμ την φετινή χρονιά.

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Κίνο Κολόμ

Ο Κολόμ διακρίθηκε και σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος, αφού ήταν 4ος σκόρερ σε συνολικούς πόντους, 2ος σε εύστοχα τρίποντα και το σημαντικότερο, 2ο σε αξιολόγηση πίσω μόνο από τον Βεζένκοφ που ήταν MVP. Για αυτούς τους λόγους η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου για να έχει κλεισμένη την θέση του βασικού playmaker.

Από την μεριά του ο Κολόμ, βλέπει θετικά την παραμονή του στην ομάδα, αναγνωρίζει ότι η Ένωση του έδωσε τον χώρο για να ξαναπαίξει το μπάσκετ του, περνάει καλά στην Ελλάδα, η οικογένεια του έχει λατρέψει την χώρας μας και βλέπει ότι το περιβάλλον της ΑΕΚ του ταιριάζει. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και απομένει λίγο ακόμα, για μείνει και επίσημα ο Κολόμ στην ΑΕΚ, για άλλη μια σεζόν.

Όπως τόνισε και στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ, ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει και σε λίγο καιρό θα έχουμε συμφωνίες αφού λυθούν και τα μπαν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X